Werkwijze en tarieven van Praktijk Winnubst in Lemiers

Contact

Voor een behandeling van pijnklachten aan uw bewegingsapparaat bent u bij Praktijk Winnubst aan het juiste adres.
Al tijdens het eerste onderzoek zal blijken of en hoe uw specifieke klachten verholpen kunnen worden.
U heeft dus direct duidelijkheid over de verdere behandeling.

Tarieven

Het tarief voor de eerste afspraak van een uur, die bestaat uit een uitvoerig intakegesprek, een onderzoek en een behandeling, is € 145,-. Een vervolgbehandeling kost € 110,-.

Betaling gebeurt contant, liefst per pin, aan het einde van het consult. U krijgt uiteraard een factuur mee, die u kunt indienen bij uw verzekeraar. Afhankelijk van uw (aanvullende) zorgverzekering worden de musculoskeletale geneeskundige behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed.

Werkwijze

Bij de intake kijkt drs. Geerie Winnubst samen met de patiënt naar het probleem. Tijdens dat gesprek trekt zij minimaal een uur uit voor de diagnose, het opstellen van een behandelplan, het uitleggen van de behandeling zelf en de daadwerkelijke behandeling.


Mocht u de afspraak niet kunnen nakomen, dan vragen wij u de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren te annuleren. Wordt dit niet nagekomen, dan worden de kosten voor de behandeling in rekening gebracht.

De praktijk

Wachtkamers en behandelkamers zijn meestal geen gezellige ruimtes. Bij drs. Geerie Winnubst is de praktijk warm ingericht, zodat u zich meteen op uw gemak voelt.