Drs. Geerie Winnubst – ervaren specialist in Musculoskeletale Geneeskunde te Lemiers

Contact

Drs. Geerie Winnubst van Praktijk Winnubst is een ervaren specialist op het gebied van Musculoskeletale Geneeskunde.
Met haar uitgebreide kennis van het bewegingsapparaat en jarenlange ervaring kan zij vrijwel elke patiënt met raad en daad bijstaan en effectief behandelen.

Werkervaring

Drs. Winnubst werkte jarenlang als revalidatiearts bij verschillende ziekenhuizen in Limburg voordat ze in 2009 startte met haar eigen praktijk.

Behalve in Praktijk Winnubst, werkt ze ook als revalidatiearts in het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) en geeft ze les. Drs. Geerie Winnubst is docente bewegingsapparaat aan de Universiteit Maastricht (UM).

Wilt u direct meer lezen over Drs. Winnubst haar ervaring en werkzaamheden? Klik dan op onderstaande knop om haar LinkedIn te lezen.

“In een groot ziekenhuis zoals het MUMC+, waar ik graag werk, zijn alle handelingen tijdsgebonden. In mijn eigen praktijk neem ik uitgebreid de tijd voor mijn patiënten in een ontspannen sfeer. Bij de intake kijk ik samen met de patiënt naar het probleem. Tijdens dat gesprek trek ik minimaal een uur uit voor de diagnose, het opstellen van een behandelplan, het uitleggen van de behandeling zelf en de daadwerkelijke behandeling.” – Geerie Winnubst

Opleidingen

1982 – 1989 geneeskunde (basisarts)

 Maastricht University

1992 – 1994 manuele geneeskunde 

 Stichting Manuele Geneeskunde  Eindhoven

1993 – 1997 specialisatie revalidatiegeneeskunde 

Stichting Revalidatie Limburg (nu Adelante Zorggroep).

Afspraak maken

Lidmaatschappen

Praktijk Winnubst is geregistreerd in het register artsen musculoskeletale geneeskunde (RAMG). Daarnaast is de praktijk lid van: